Услуги

През изминалите 10 години натрупахме опит не само в областа на управление на строителни проекти, но и в строителнотото ценообразуване. Успяхме да създадем собствен софтуерен продукт Project Estimator с което поставихме на нова основа отошенията ни с нашите Клиенти.

За контакт


Можете да използвате формата от долу за да ни пуснете запитване. Просто в текстовото поле напишете от какво имате нужда. Не е необходимо формата да следва описаните услуги. Може да напишете за пример:

"Имам нужда от изготвяне само на анализни цени по готово КСС. Анализните цени ще са ми необходими до следващата сряда."

или

"Имам остойностено КСС, но са ми необходими разбивки за труд, материали и механизация. Също ще са ми необходими справки за Нвр и човеко часове. Ще ми е необходимо до следващият понеделник.

Форма за запитване

Ние ще се постараем да ви отговорим оптимално бързо на вашето запитваме. Ако прецените можете да се свържете с нас директно:

на телефон (0889) 242 096
или e-mail simeonovats@gmail.com

или чрез формата за контакти:


Бележки: за да можем по бързо да ви върнем отговор би било добре да ни споменете броят на позициите, включените части и срока, за който ще са ви необходими графиците.

Стойностни сметки с анализни цени


Една от най – търсените услуги е изготвяне на стойностни сметки с анализни цени. Тези сметки са необходими при търгове за обществени поръчки, съставяне на бюджети, съставяне на фирмени ценоразписи и др.

Не всички фирми могат да си позволят огромни екипи ПТО. Поради тази причина нашите Клиенти могат да разчитат на Нас не само за софтуер, но за изготвяне на стойностни и количествени сметки.

Предимствата, които имаме, е че изготвяме сметките със собствен софтуер Project Estimator, съкратени срокове и професионализъм.

Научи повече

Или

Разгледайте примерни сметки
 
 
 

Линейни и мрежови графици


Можете да ни поръчате изготвянето, както на линейни така и на мрежови графици отговарящи на всички изисквания на тръжните документации на обществените поръчки. В това число влизат и диаграмите на работната ръка, финансовият график по месеци (с и без натрупване).

Екипът има готовност да отговори на вашите изисквания по отношение на софтуер. Вашите графици могат да бъдат изготвени както на Microsoft Project, така и на Primavera.

Научи повече

Или

Разгледайте примерни графици